Máte rady vanilku?

piatok 2. januára 2015

Moja otázka znie:"Máte dievčence rady vanilku? Imponuje vám v kozmetike?" Pretože ak áno a ste jej povedzme naklonené (niektorí ľudia ju zvyknú i neznášať), presne pre vás je dnešná recenzia, resp. tip na sladký nákup a ešte sladší život.

Nie je to tak dávno čo som vďaka súťaži na facebooku vyhrala voňavý vanilkový krém od francúzskej značky L´ambre. Týmto ešte raz dodatočne ďakujem stránke www.idunnashop.sk za ultrasweet výhru a milú kartičku k tomu :-) 

L´ambre telový krém vanilka
L´ambre je prírodná francúzska kozmetika zaoberajúca sa predovšetkým pleťovou, dekoratívnou, telovou kozmetikou a parfémami. Predaj tejto kozmetiky funguje podobne ako Avon či Oriflame, prostredníctvom konzultantov alebo internetových eshopov. Na stránke idunnashop.sk nájdete tiež sortiment tejto značky.

Balenie krému je nadčasové a využiteľné i po spotrebovaní, hoci je plastové. Naoko vyzerá veľmi zaujímavo. Navnadí, naláka a nenechá chladným žiadneho maškrtníka. Inak tomu nebolo ani u mňa :D
Oficiálny popis
"Tento príjemný zamatový krém sa nielen postará o Vašu pleť, ale tiež jej daruje neopakovateľnú vôňu pripomínajúcu francúzsku vanilkovú zmrzlinu. Teplá vôňa vanilky Vás bude obklopovať po celý deň a jemná hladká pokožka Vám dodá neopakovateľný príjemný pocit."

Aktívne zložky:
trehalóza, bambucké maslo, kakaové maslo, hroznový olej, vanilkový extrakt.

Telový krém vanilka má pozoruhodné antioxidačné a protizápalové účinky. Okrem toho, hydratuje, upokojuje a regeneruje rozsiahle podráždenia pokožky.
zloženie
Konzistencia a vôňa telového krému mi silne evokuje vanilkový jogurt z detských čias. Je to niečo na spôsob medzi telovým krémom a našľahaným maslom. Príjemne sa rozotiera a dobre sa vstrebáva. Hydratuje dobre, ale v tomto sa Soaphorii nevyrovná. Ak sa rady hráte a experimentujete s vôňami a sladkosťami v kozmetike, ponuke týchto telových krémov by ste sa nemali vyhýbať :-)
K dostaniu sú rôzne varianty- lieskový orech, jahoda, marakuja,...
 balenie: 200 ml
cena: 13,40

Telový krém vanilka je priam ako stvorený na mrazivé dni a noci, kedy vás sladká vôňa vanilky uchlácholí a uspí zároveň :-)

Majte sa krásne!
A napíšte mi, či máte teda rady vanilku :P

8 komentárov

  1. Vanilku jako vuni treba v kosmetice nebo jako vune svicky mam rada :) Ja ji jen tolik nemusim v jidle treba vanilkove zmrzliny, pudingy apod. :D Ale krem vypada vazne dobre :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zasa opacne a v kozmetike iba niektore vanilkove vone, v parfemoch mi to napr. vadi :)

      Odstrániť
  2. Mě osobně vanilka hrozně vadí ve všem. :D Jak v kosmetice, tak i v jídle nebo třeba ve svíčkách a tak.
    Takže bych tenhle produkt asi neocenila. :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nas doma je to podobne, vanilku neznasaju vsetci okrem mna :)

      Odstrániť
  3. Vanilku milujem, či už v kozmetike, jedle, vôni prostena všetky spôsoby a tento krém musí úžasne voniať:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vonia presne ako vanilkovy jogurt alebo pribinacik ;)

      Odstrániť
  4. Ten krém musí byť dokonalý, vanilku zbožňujem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je na zjedenie, ak by to nebol krem pomylila by sok si ho s jedlom :)

      Odstrániť